Vinn appen som styrker parforholdet!

Jeg ble nylig gjort kjent med en ny samlivsapp som har ankommet App Store. Det er en app som skal bidra til å kickstarte den gode samtalen i parforholdet. Jeg var så heldig å få tilgang til appen for å teste den ut, og jeg må si at jeg synes det er en svært god oppfinnelse. Jeg er samtidig veldig begeistret over at det er et ektepar som sammen har utviklet appen. De har lang fartstid sammen og de har oppdratt 3 barn som nå er i alderen 10-16 år. Jeg synes det er fantastisk at de ønsker å bidra til bedre samtaler for andre par der ute og har engasjert masse av sin tid å energi i dette!

Appen heter Snakk sammen og inneholder nøye utvalgte og formulerte samtalestartere. Den kan bidra til få igang praten i parforholdet når dere føler at det er litt "tomt for samtaleemner". Jeg har hørt mange si at de ønsker å ha flere gode samtaler med partneren sin. Med denne appen kan dere sitte ned sammen å ta for dere ulike temaer, med tilhørende spørsmål, som dere kan svare på sammen. Eller du kan se på den alene og få tips til hvordan du kan starte gode samtaler med din partner. Jeg synes det er viktige temaer og mange spørsmål det kan være lurt å snakke mer om når man tenker på å dele livet sammen. Den kan hjelpe dere til å bli enda bedre kjent med hverandre og kanskje lære/oppdage noe nytt. Dette sier utviklerne av samlivsappen:

"Vi håper med Snakk sammen å gi par rundt omkring i Norge en skikkelig vitamininnsprøytning, og dyrke frem solide og nære forhold, som de mange har et ubenyttet potensiale til å utvikle. Mobiltelefonen har nok mange forhold på samvittigheten, med den altoppslukende effekten den kan ha på mennesker, men med appen Snakk Sammen kan vi snu på dette, slik at Nokias gamle slagord «connecting people» blir sant igjen."

Her er link til appen for Android: https://goo.gl/YVTMXg
Her er link til appen for Apple:  https://goo.gl/ee9a7H

Her kan du se en illustrasjon av hvordan appen ser ut, med de ulike temaene:

 

Appen har både spørsmål som gjør at man kan få dype og meningsfulle samtaler og litt mer humoristiske samtaler. Det som er så fint med en app er at den er tilgjengelig uansett hvor du er. Om man er på hyttetur eller er ute og går en tur, så kan dere bare ta den frem når som helst hvis dere ønsker å få igang samtalen. Spørsmålene har blitt utformet av ekteparet som står bak utviklingen av appen, sammen med flere andre par i ulike aldere som har vært med å teste appen. Ekteparet har kommet på spørsmålene sammen underveis i prosessen og hver for seg. Noen av spørsmålene er inspirert av artikkelen som gav dem ideen til appen, "The 36 Questions That Lead to Love", New York Times. 

Appen koster vanligvis 249,- noe som høres dyrt ut, men det er billig i forhold til andre varianter som finnes på markedet eller å kjøpe en fysisk versjon (kortstokk) i butikken! Akkurat nå har de en kampanje hvor den koster 55,- Jeg har fått en kode som jeg kan få lov å gi bort, dersom det er noen der ute som ønsker å teste den ut? Dersom du ønsker den kan du kommentere innlegget, evt gi en tilbakemelding om hva du tenker om en slik app? Skulle det være flere som ønsker seg en app vil jeg trekke en vinner etter kl 15 i morgen. Uansett så synes jeg det er verdt å sjekke den ut!

#parforhold #samliv #samtale #kjærlighet #forhold #familie #ekteskap #samboerskap #kjærester #livetut

2 kommentarer

Elisa

05.09.2017 kl.23:14

Jeg og kjæresten min vil gjerne teste appen! Hadde vært gøy å lagd en video om den! :)
Elisa: Hei du! Hvis du sender meg en e-post til: tonje@familieterapeut.net, så sender jeg deg koden til appen :)

Skriv en ny kommentar

Familieterapeut Tonje Anine Løff

Familieterapeut Tonje Anine Løff

30, Oslo

Familieterapeut, Oslo og Akershus. Sertifisert kursholder av Gottman Institute, 7 prinsipper for gode samliv. På denne bloggen vil du finne kontaktinformasjon for timebestilling og faglige innlegg om familie, par, samliv og relasjoner. Dersom du har et tema du ønsker at jeg skal skrive mer om, kommenter gjerne et forslag! Ta kontakt for å lage en avtale på e-post: tonje@familieterapeut.net Min nettside finner du her: www.familieterapeut.net

Kategorier

Arkiv

hits